top of page
Enjoy-062.jpg

Dans je dromen waar!

Show your best dance moves! 

Bij ons kun je als club gemakkelijk deelnemen aan spannende danscompetities. Wij regelen alles van begin tot eind, dus het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden om mee te doen. 

Het beste van alles is dat er geen lidmaatschap nodig is. Deelnemers betalen eenvoudigweg per wedstrijd, waardoor deelname volledig vrijblijvend is. ​

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat we te bieden hebben. Als je club geïnteresseerd is om mee te doen, maar zit je nog vol vragen? Geen zorgen! We komen graag vrijblijvend bij jullie langs om alles uit te leggen en al jullie vragen te beantwoorden.

Een kijkje in de wereld van wedstrijddansen

Stap het podium op en show je dansmoves! Dansers bereiden zich voor, nemen een laatste check van hun outfit en luisteren naar hun train(st)er.

Tijd voor de warming-up. Clubs hebben hun eigen routine, maar kunnen ook samen trainen. Dit is een kans om de wedstrijddans nog eens te oefenen.

De wedstrijd begint. De spreker kondigt de eerste groep aan en begeleidt hen naar het podium. Met applaus betreden de groepen het podium, vol energie en trots.

Na een spetterend optreden is het tijd voor de prijsuitreiking. Het publiek wacht in spanning. En dan... de verlossende woorden. Het team krijgt een medaille voor hun podiumplek

bottom of page