top of page

Uitleg dans
Wedstrijd

Genre: alle genres tegen elkaar

Leeftijd: jong en oud

Voor elke wedstrijd dient er een nieuw inschrijfformulier te worden gebruikt. Elk inschrijfformulier heeft een apart tabblad voor elke categorie.

Tip: Sla het inschrijfformulier op onder de naam van de club op en stuur het ingevulde inschrijfformulier naar info@danceontour.nl

De kosten bedragen € 8,- per persoon per wedstrijd.

Toegang publiek: 8,-

Leeftijdscategorieën 

In 2024 zijn er twee leeftijdscategorieën:

Junior: 8 t/m 12 jaar 

Senior: 11+ jaar 

Hoe ziet een danswedstrijd eruit?

Binnenkomst

Jij hebt via de trainster al een bandje ontvangen. Zorg dat je deze voordat je binnenkomt draagt zo kun je direct door naar de kleedkamers. 

Er is de gehele wedstrijd leiding van dance on tour aanwezig die jou naar de juiste plek brengt. Zo mogen de ouders direct door naar de tribune en kun jij omkleden in de kleedkamers. 

Warming-up

De warming-up gebeurd vaak per club. Iedere club heeft zijn/haar eigen warming-up. Natuurlijk mag dit ook in samenwerking met andere clubs. Hiervoor is een aparte ruimte gereserveerd 

Tijdens de warming-up en het voorbereiden op de wedstrijd kun je via schermen de wedstrijd volgen. 

Wedstrijd:

Leiding van dance on tour zorgt ervoor dat jouw team op tijd naar het podium gaat. Naast het podium heb je nog even tijd en dan roept de speaker jouw team op. 

 

Prijsuitreiking

Na de wedstrijd gaan we direct door met de prijsuitreiking. De teams scoren een medaille voor het aantal behaalde punten:  

Daarnaast ontvangen de nummers 1-2-3 een beker. 

bottom of page