top of page

Geef je talent de kans om te stralen in het seizoen 2023/2024

Het belooft weer een spannend seizoen te worden met veel talent en competitiestrijd. We raden alle sporters aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven om teleurstelling te voorkomen.


Voor het komende seizoen hebben we ook enkele wijzigingen in het wedstrijdprogramma doorgevoerd. Zo zullen de turnwedstrijden vanaf 2024 starten tussen februari en maart. Hierdoor is er meer ruimte voor wedstrijddagen, zodat we nog meer turnliefhebbers de kans kunnen geven om deel te nemen.


Voor de dansers is er ook goed nieuws. In 2024 zal er een plaatsingswedstrijd en een finale zijn, maar vanaf 2025 zullen dit zelfs twee plaatsingswedstrijden worden. Dit biedt nog meer kansen voor dansers om zich te kwalificeren voor de finale en hun talent te laten zien.


Houd er rekening mee dat in 2024 de springwedstrijden eenmalig worden verplaatst naar juni. Er is geen ruimte voor een extra wedstrijd, dus we raden je aan om snel in te schrijven, want vol is echt vol. Vanaf 2025 zullen de springwedstrijden aan het einde van het jaar plaatsvinden waardoor ook hier meer ruimte is voor wedstrijddagen.


We kijken uit naar een spannend en succesvol seizoen met jullie allemaal. Schrijf je in en laat zien wat je kunt!

30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page