top of page

Wij stellen ons
graag aan je voor

Ontdek wie wij zijn en wat we doen!

Wij hebben een leerlijn voor het turnen ontwikkeld die specifiek is voor turn(st)ers die tussen de 1 en 3 uur per week trainen. Of je nu in een turnhal of gymzaal turnt, iedereen kan meedoen. Met 10 verschillende levels kun je instromen op jouw niveau en op eigen tempo groeien. 

 

Zo zijn ook onze danswedstrijden ontwikkeld voor de dansers die tussen de 1 en 2 uur per week trainen. Met 4 verschillende leeftijdscategorieën doe je mee op jouw leeftijd en niveau. 

Wedstrijden waar je wordt beloond voor jouw score, waar de nadruk ligt op ontwikkeling en plezier. Daarnaast duren onze wedstrijden gemiddeld anderhalf uur.

Oprichters en zusjes Wienanda en Ramona Pietersma over on Tour

Wat is jullie achtergrond?

Na het volgen van opleidingen in de turn- en danssport, management en fitness hebben wij aan diverse doelgroepen en niveaus les gegeven. Van step en spinning tot fitness en free-running. Binnen het turnen zijn wij begonnen met recreatiegroepen en steeds een divisie hoger gaan lesgeven.

Wienanda is vanuit de eerste divisie stage gaan lopen bij topsport. Hierdoor heb ik van alle leeftijden en niveaus de leerlijnen, trainingen en evenementen gezien. Het viel mij op dat de ‘hogere’ divisie meer aandacht, meer diversiteit en meer evenementen kregen. Hierdoor ben ik gaan nadenken over de andere divisies/niveaus.

 

Ramona heeft ook jarenlang danslessen gegeven. Met mijn teams heb ik deelgenomen aan Friese en Nederlandse kampioenschappen. Hier zag ik hetzelfde als in de turnwereld, Wedstrijden voor dansteams van hoog tot professioneel niveau, het leek mij leuk om hier ons steentje in bij te dragen. Ons motto is dan ook: Danswedstrijden in een professionele omgeving voor iedereen.

​​

Waarom zijn jullie on Tour begonnen?

Door de opgedane kennis en ervaring ontwikkelden wij onze visie binnen de turn- en danssport. Ideeën voor wedstrijden waar je beloond wordt voor je score, waar de nadruk ligt op je eigen ontwikkeling en waar plezier voorop staat. Dit is uitgegroeid tot Turn- en Dance on Tour.

Succes met trainen, wij hopen je snel tegen te komen op één van onze wedstrijden! 

Untitled-1.jpg
navy seals2.png

Blijf op de HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page