top of page

Wij organiseren turn- en danswedstrijden van begin tot eind. Als club hoef je alleen maar jezelf op te geven om mee te doen. Het beste van alles is dat er geen lidmaatschap vereist is. Deelnemers betalen per wedstrijd, waardoor deelname volledig vrijblijvend is. 

 

Neem de tijd om rond te kijken op onze website en ontdek wat wij te bieden hebben. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. We helpen je graag verder!

Ontdek wie wij zijn
en wat wij doen

Ik stel mij graag
aan je voor

Ik heb een leerlijn voor het turnen ontwikkeld die specifiek is voor turn(st)ers die tussen de 1 en 3 uur per week trainen. Of je nu in een turnhal of gymzaal turnt, iedereen kan meedoen. Met 10 verschillende levels kun je instromen op jouw niveau en op eigen tempo groeien. 

 

Zo zijn ook de danswedstrijden ontwikkeld voor de dansers die tussen de 1 en 2 uur per week trainen. Met 4 verschillende leeftijdscategorieën doe je mee op jouw leeftijd en niveau. 

Wedstrijden waar je wordt beloond voor jouw score, waar de nadruk ligt op ontwikkeling en plezier. Daarnaast duren onze wedstrijden gemiddeld anderhalf uur.

Oprichter Wienanda Pietersma over on Tour

Wat is jouw achtergrond?

Na het volgen van opleidingen in de turn- en danssport, management en fitness hebben wij aan diverse doelgroepen en niveaus les gegeven. Van step en spinning tot fitness en free-running. Binnen het turnen zijn wij begonnen met recreatiegroepen en steeds een divisie hoger gaan lesgeven.

Wienanda is vanuit de eerste divisie stage gaan lopen bij topsport. Hierdoor heb ik van alle leeftijden en niveaus de leerlijnen, trainingen en evenementen gezien. Het viel mij op dat de ‘hogere’ divisie meer aandacht, meer diversiteit en meer evenementen kregen. Hierdoor ben ik gaan nadenken over de andere divisies/niveaus.

 

Ramona heeft ook jarenlang danslessen gegeven. Met mijn teams heb ik deelgenomen aan Friese en Nederlandse kampioenschappen. Hier zag ik hetzelfde als in de turnwereld, Wedstrijden voor dansteams van hoog tot professioneel niveau, het leek mij leuk om hier ons steentje in bij te dragen. Ons motto is dan ook: Danswedstrijden in een professionele omgeving voor iedereen.

​​

Waarom ben jij on Tour begonnen?

Door de opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik mijn visie binnen de turn- en danssport. Ideeën voor wedstrijden waar je beloond wordt voor je score, waar de nadruk ligt op je eigen ontwikkeling en waar plezier voorop staat. Dit is uitgegroeid tot Turn- en Dance on Tour.

Succes met trainen, ik hoop je snel tegen te komen op één van de wedstrijden! 

Untitled-1.jpg
bottom of page