IMG_20191130_111554.jpg

Turnwedstrijden die van A tot Z worden georganiseerd 

 

Wie zijn wij? 

Turn on Tour organiseert turnwedstrijden van A tot Z.

Wij hebben een leerlijn voor het turnen ontwikkeld die specifiek is voor turn(st)ers die tussen de 1 en 5 uur per week trainen. Of je nu in een turnhal of gymzaal turnt, iedereen kan meedoen. Met 10 verschillende levels kun je instromen op jouw niveau en op eigen tempo groeien.

 

Vanuit deze leerlijn is er een oefenstof neergezet voor wedstrijden. Wedstrijden waar je wordt beloond voor jouw score, waar de nadruk ligt op jouw ontwikkeling en plezier voorop staat. Daarnaast duren onze wedstrijden gemiddeld anderhalf uur waardoor je veel aan de beurt komt.

Oprichter Wienanda Pietersma over Turn on Tour

Wat is jouw achtergrond?

Na het volgen van opleidingen in de turnsport, management en fitness heb ik aan diverse doelgroepen en niveaus lesgegeven. Van step en spinning tot dans en free running. Binnen het turnen ben ik begonnen met recreatiegroepen en steeds een divisie hoger gaan lesgeven. Vanuit mijn 1e divisie groepen zijn er twee turnsters naar Topsport doorgestroomd waarvan één turnster nu bij Jong Oranje zit. 

Waarom ben je Turn on Tour begonnen?

Door de opgedane kennis en ervaring ontwikkelde ik mijn visie binnen de turnsport. Ideeën voor wedstrijden waar je beloond wordt voor je score, waar de nadruk ligt op je eigen ontwikkeling en plezier voorop staat, zijn uitgegroeid tot Turn on Tour.

Succes met trainen, ik hoop je snel tegen te komen op één van onze wedstrijden! 

Untitled-1.jpg